Designerii BMW au desenat interiorul unui avion

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 10.06.2009
Expertii de la BMW DesignWorks USA au desenat interiorul unui avion Dassault Falcon X. Pretul unui asemenea interior nu a fost inca dezvaluit.

Dassault Aviation a apelat la artistii de la BMW Group Designworks USA pentru a schimba interiorul modelului Falcon 7X. Rezultatul muncii designerilor BMW a fost prezentat la Targul European al Comunitatii Aeronautice de Afaceri din Geneva. Designerii BMW au avut scopul de a duce experienta zborului la un alt nivel, tema creatiei fiind "Eleganta si Stilul imbinate cu Functionalitatea".

Interiorul reconfigurat al avionului Dassault Falcon X este imbracat in culori naturale si calde, care sunt prezente si pe materialele folosite la constructia habitaclului. Partea inferioara a interiorului este imbracata intr-o nuanta mai inchisa, pe cand partea superioara a interiorului este imbracata intr-o nuanta deschisa, ceea ce ajuta la crearea unei senzatii de spatiu. Oficialii Dassault nu au anuntat pretul unui Falcon X echipat cu un interior desenat de BMW.

Via | Autoblog

Taguri: BMW, design

Comentarii (7)

  • mortal
    Frumos interior, insa nu are nimic deosebit. Am vazut interioare de iaht la care chiar am ramas impresionat. Aici e doar ideea ca e creat de designerii BMW. Sfatul meu ar fi sa ramana la masini.
    6 2
  • ..
    Dar masini mai fac?
    5 0
  • BMW-ul au designeri????!?!?!?!? Dupa cum arata masinile credeam ca femeia de servici impreuna cu portarul le deseneaza dar se pare ca m-am inselat
    3 7
  • @ghiri
    ghiri, poate ai dreptate, da stii ce e interesant? ca portarul cu femeia de servici au luat "best design award" de multe ori si la mai multe modele.talentata clasa joasa a societatii (dupa cum o consideri tu) nu?
    6 1
  • tractor13
    salut
    sunteti rautaciosi
    interioarele de bmw sunt f frumoase si primitoare
    3 2
  • ghiri lasa-ne!
    ghiri, omule, abtine-te!
    tu nu iti dai seama ce iti coace creieru?
    numai prostii, inteleg ca tie nu iti plac BMW-urile, fiecare cu gustul lui, dar sa dai atata din gura chiar nu are sens, adica te faci de rusine.
    Macar daca ai gandi putin ce spui, de exemplu cum a spus mowgli "portarul cu femeia de servici au luat "best design award" de multe ori si la mai multe modele"
    la asta te-ai gandit vreodata? sau esti din ala care vede un singur model in fata ochilor? (oltcit) si atunci crezi ca aia ii singura masina buna.

    Omule lasa-te de meserie ca esti total pe langa!
    3 2
  • Stick to your job
    Imi place doar canapeaua si fotoliul din a 2-a poza. In rest chiar nu e genul meu. Pana la urma gusturile nu se discuta, dar afirm parerea lui Beewhore "Sfatul meu ar fi sa ramana la masini". Salut! :)
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru