Designerii BMW din America au creat o carcasa PC pentru gameri

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 16.03.2009
Designerii de la BMW DesignWorksUSA au creat o carcasa PC inedita impreuna cu specialistii de la Thermaltake.

Producatorul de componente PC Thermaltake a creat o carcasa inedita impreuna cu designerii de la centrul BMW DesignWorks USA. Spre deosebire de o unitate centrala conventionala, aceasta carcasa gazduieste individual compontele unui PC.

Carcasa PC a fost denumita BMW Level 10 si separa hard-disk-urile, sursa si unitatile optice de celelalte componente ale unui calculator personal. Acestea pot fi pastrate la temperaturi diferite pentru a asigura performante optime. Pe langa design-ul inovator, aceasta carcasa beneficiaza de o serie de elemente noi.

Astfel, BMW Level 10 are doua manere amplasate pe lateral pentru a asigura un transport facil, iar butonul de pornire are doua functii. Pe langa functia conventionala de pornire a sistemului, butonul de pornire al lui BMW Level 10 poate fi scos din unitate si folosit ca un memorystick USB. Fara acest memorystick, calculatorul nu va putea fi pornit. Din pacate pentru gameri, aceasta carcasa este un exercitiu de design si nu va fi fabricata in aceasta forma, ci ar putea inspira crearea unor noi carcase PC.

Via | Autoblog

Taguri: BMW, Level 10, design

Comentarii (1)

  • Motanel05
    Level 10
    Ba, cred ca te inseli, este deja pe piata! Doar ca, pretul e pe masura.....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru