Detalii si imagini noi cu urmasul lui Hyundai Sonata

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 04.09.2009
Un comunicat emis de Hyundai si un nou set de imagini spion dezvaluie noi detalii despre viitorul i40, inlocuitorul actualului Sonata.

Agitatia creata in jurul dezvaluirii noului i40, inlocuitorul actualului Sonata, continua si astazi. De aceasta data insa avem de a face cu un nou set de imagini spion, surprinse intr-o fabrica, care tradeaza si interiorul noului sedan de clasa medie, completate de un comunicat de presa.

Se pare ca noul Hyundai i40 va fi dezvaluit oficial pe piata mama in urmatoarele zile, mai exact pe 10 septembrie. Hyundai a deschis deja lista de comenzi pentru urmasul lui Sonata pe piata din Coreea, sedanul urmand sa fie oferit pentru inceput cu un propulsor Theta II de patru cilindri, cu o capacitate de 2.0 litri. Unitatea pe benzina va fi completata de o cutie automata cu sase rapoarte si va promite un consum mediu de numai 7.8 litri/100 de km.

Pe parcurs insa, gama de motorizari se va imbogati cu un V6 pe benzina si o serie de propulsoare turbo-diesel, de generatie R.

Hyundai sustine ca noua generatie a crescut in calitate, tintind spre segmentul premium. Lista de optionale include acum si acoperis panoramic, padele pentru schimbarea vitezelor pozitionate pe volan si buton pentru pornirea motorului.

De asemenea, modelul destinat pietei coreene va veni echipat in dotarea standard cu sistemul Vehicle Dynamic Control.

via | CarScoop

Comentarii (13)

  • george&roland_st
    Parca copiaza in extrem Cruze. Ce chinazarie banala
    1 11
  • hmmm
    Hmmm, fata de 607, stopuri de accord, haion de ford mondeo si interior de insignia
    1 10
  • ghiveci
    da, si profil de pasat cc ar parea ..hmm (nu arata rau-dar ca originalitate ..sufera)
    0 6
  • hyundai sucita
    Vere si la interior copiaza de rupe, forma aia de om de pe consola era specifica modelelor volvo, chiar nu mai vazusem pe alte masini semnul ala, si aranjarea butoanelor de control al sistemului audio si gps sunt aranjate la fel ca modele nissan. Sunt varza coreenii astia, si cand te gandesti ca unora le plac...........
    0 7
  • nuante
    daca 'un design' e similar cu altul asta nu presupune automat ca si e urat - presupune doar ca e copiat / inspirat
    4 1
  • nu numai ca unora le plac aceste masini .... grupul hyundai-kia este in top la vanzari pe plan mondial cu "chinezariile" astea ... doar ce au depasit ford luna trecuta ;)
    6 3
  • Rodallega
    mdea
    toata lumea se inspira...unii mai mult altii mai putin.....Passat CC dupa cine s-a luat, Opel Ampera cu cine seamana....Seria 5GT cum are portbagajul....Mercedes dupa cine a luat sistemul multimedia..si sunt multe marci care au preluat cate ceva....asta nu inseamna ca hyundai e chinezarie si restul nu:P
    6 1
  • Numai comentarii de papagali
    Daca o sa va uitati putin interiorul este inspirat de la Lexus si Infiniti si asta nu ma intereseaza deloc, mai lasati-ne cu Opel-urile voastre si cu tot felul de aberatii de gen, nu aveti nici o treaba cu designul, la voi oaia seamana cu ciocanitoarea..
    Masina pare OK si sa o vedem in realitate sa ne putem afce o impresie mai clara.
    2 2
  • ss
    gtrazvan e un taran- atunci cand esti slab si nu ai argumente ..jignesti / deci baietzica vezi ca au comentat oamenii de ambele parti si tu ai ii bagat pe toti la un loc. // pui de pininfarina' care esti..
    1 1
  • @soda
    Sigur nu ma referisem al comntariul tau care este foarte ok, asa ca stai linistit si nu m-am referit nici @launckle sau @Rodallega.
    Defapt am vrut sa schimb exprimarea dar apucasem sa apas "trimite" si nu am mai putut specifica.
    1 0
  • posibilul Sonata
    Imi place cand va vad cum va certati pe nimicuri. Faptul ca se copiaza designul, sau anumite componente, tine strict de producator, faptul ca el are contract cu alt producator, este iarasi, alta mancare de peste.Daca sunt litigii, se descurca ei sa le rezolve, nu au nevoie de avocati din oficiu Vreau sa mentionez ca inainte de toate, sunt interesat de siguranta si comfortul oferit de masina. vorbesc de siguranta pasagerilor. Pe scurt : poate sa fie masina struto-camila, dar daca ofera siguranta ocupantilor si evident ca atunci ofera si comfort, NU IMI PASA ce copiaza sau ce nu copiaza
    2 0
  • shth
    ce va mai agitati aici cu copiile..masina e ok
    1 0
  • 4 ROATE
    UNI NU VOR SA INTELEAGA CA MASINILE LOR AU 4 ROTI SI UNA DE REZERVA DOAR DACA NU E UNA MAI CU MOT
    INAINTE DE A CUMARA NE UITTAM PE CE DAM BANI NU DE CINE E FACUTA DACA BUNICUL FACEA MASINI SIGUR CUMPARAM DE LA EL SA FAC RECLAMA POATE O PRIMEAM MOCA
    DE CURIOZITATE SA VEDEM SI CATI O SA SI PERMITA UNA NU SA O TINA SA O FOLOSEASCA
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru