Dieter Zetsche este noul sef al producatorilor auto europeni

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 07.12.2009
Directorul Daimler ii va lua locul lui Carlos Ghosn in functia de sef al Asociatiei Constructorilor Auto din Europa (ACEA).

Dieter Zetsche, seful Daimler AG, a fost numit prezedinte al Asociatiei Constructorilor Auto din Europa (ACEA), germanul urmand sa il inlocuiasca in aceasta functie pe Carlos Ghosn, directorul Grupului Renault-Nissan.

Zetsche va lua in primire nou sau post in luna ianuarie, urmand sa lucreze pe patru linii: mobilitatea durabila, ameliorarea cadrului reglementar, realizarea progreselor in domeniul sigurantei rutiere si imbunatatirea competitivitatii gratie liberalizarii comertului.

Anuntul nominalizarii lui Zetsche a venit cu doar cateva ore inaintea Summitului de la Mediu de la Copenhaga, acolo unde reprezentantii industriei auto vor avea un rol foarte important prin prisma "Industria noastra contribuie activ la gasirea solutiilor care lupta impotriva scimbarilor climatice. Copenhaga ar putea sa transmita un semnal puternic legat de faptul ca un parteneriat intre industrie, guvern, centrele universitare si consumatori este esential", a declarat seful grupului Daimler.

via | ACEA

Taguri: ACEA, Daimler, Zetsche

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru