Dodge Challenger SRT8, vanzari inchise!

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 24.04.2008
Dodge a anuntat lichidarea stocului disponibil la noul model Challenger SRT8.

Esential

6.400 de unitati Dodge Challenger SRT8 au fost pus in vanzare in acest an.

Dodge a anuntat oficial ca a lichidat vanzarile la noul model Challenger SRT8. Marca grupului Chrysler a pus la dispozitie un numar de 6.400 de exemplare iar inca din primele trei zile de la lansarea listei de inscrieri au existat 4.300 de cereri.

Dodge Challenger SRT8 reprezinta o incercare de a renaste legenda muscle-car-ului american. Jantele forjate din aluminiu de 20 inch, liniile din fibra de carbon de pe capota, blocurile optice clasice si motorul V8 HEMI de 6.1 litri cu 425 CP si cuplu maxim de 570 Nm sunt ingredientele de baza ale modelului Dodge.

Pretul muscle-car-ului pregatit de Dodge este de 38.000 de dolari, echivalentul a 24.000 de euro.

Via | Leftlane  

Comentarii (6)

  • Ieftin.... dc chiar asa de ieftin?
    Totusi e vorba de ditai motorul si de o masina legendara, dar numai atat?...
    0 2
  • AndreiRN
    Superba
    O masina legendara si performanta la un pret real. Adevarul este ca protul o sa creasca la dealer datorita productiei limitate.
    2 0
  • alexandra
    piesa
    masina are pretul acela decat in state. in UK nu a ajuns de exemplu, deloc, dar in multe alte tari a patruns si la alti dealeri. in romania s-a vandut cu un pret in jur de 60000 euro.
    1 0
  • mai vedem
    In romania am vazut un Challanger srt 8 de vanzare la 2800 euro, pacat ca o lichideaza , vreau neaparat sa imi iau una !
    1 0
  • Andrei
    Aceste masini in Romania sunt foarte rare de aceea se vanza cu un pret foarte mare ,dar chiar daca pretul un USA este aat de mic pentru o masina legendara senzatia acceleratiei este unica.
    0 0
  • AndRey
    Masina este ieftina in USA ,dar foarte scumpa in ROMANIA insa un dodge challenger srt8 modificat si cu turbo cel din spatele volanului simte o senzatie nemai intalnita la alte masini.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru