Dodge Viper - design agresiv anticipat de un nou teaser

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 03.04.2012
Dodge mai publică un ultim teaser al noului Viper, înainte de lansarea oficială în cadrul Salonului Auto de la New York. Imaginea trădează aspectul frontal al supercarului.

Deşi au mai rămas doar 24 de ore până la debutul mondial al noii generaţii Viper, Dodge nu se poate abţine şi mai publică un teaser al modelului sportiv. De această dată, americanii ne fac cunoştinţă cu forma frontală a supercarului, ascuns însă sub o prelată de culoare roşie.

Imaginea trădează agresivitatea designului şi două linii discrete de LED-uri în dreptul blocurilor optice. Un alt detaliu important este capota, modelată pentru a oferi trei prize de aer, necesare atunci când ai de răcit un motor V10 de 8.7 litri şi câteva sute de cai putere.

Asistat de o transmisie manuală cu şase rapoarte, de prezenţa căreia ne-am convins zilele trecute cu un alt teaser, propulsorul va fi ţinut în frâu şi de un sistem ESP, o noutate pentru acest model, care nu cunoscuse eficienţa tehnologiei de siguranţă activă nici în cazul vechilor generaţii.

via l autoblog

Comentarii (7)

  • the beast is back..
    Noua generatie Viper va avea un design foarte agresiv.
    Maine vom vedea cum arata noua vipera.
    6 1
  • automata???
    "Asistat de o transmisie automată cu şase rapoarte, de prezenţa căreia ne-am convins zilele trecute cu un alt teaser," - unde ati vazut voi transmisie automata ... ? Recititi textul inainte de a o publica!!!
    1 1
  • Dodge Balena
    motor doar d 8,7 litri? si cutie manuala kand lumea trece la automate cu dublu ambreiaj 7, 8, 9 trepte? urmatoru model o sa fie cu motor p aburi =)) gen locomotive... gen. abia astept...
    2 7
  • AndreiRN
    Hahahaha
    Jucarie pt oameni mari si seriosi nu pt mucosi de apartament.
    4 2
  • @CM
    Copil nestiutor!! Cauta timpii de pe Nurburgring si o sa vezi ca vechea generatie Viper (acr) a scos un timp mai bun decat orice Ferrari,Porsche,GT-R.....etc.
    Documenteaza-te inainte sa vorbesti.
    3 0
  • Mda...
    totusi imi mentin parerea k masina asta e o bucata mare d metal, cu un interior d plastic si cu prea putina minte (electronica), cel putin generatia anterioara.
    0 3
  • AndreiRN
    Masini masculine
    O masina reusita nu este datorita luxului din interior si numarul de leduri decat pt femei si cei feminizati.
    Electronica moderna ia handicapat enorm pe uni barbati care nu au habar sa mai citeasca o harta.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru