Comentarii (9)

  • si interior?
    0 0
  • Baieti
    Va uram drum bun pana la Paris si cat mai putine intamplari negative de povestit aici. Aveti grija cu vesta aia reflectorizanta. :)
    0 0
  • esential
    in atentia Robert Gherghe/Bogdan Mirica
    prieteni, asa de frumos ati inceput sa descrieti interiorul incat m-am oprit din citit si am cautat o poza cu interiorul... ce sa vad... nimic.. n-am mai avut rabdare sa ma intorc la text..ma intreb..este o eroare de atash? bine ca ati postat tiruri carand masini..cool :))
    cam in pripa si se simte.. in rest...arata bine Tariceanca asta
    0 0
  • @all
    Nu ca le-as lua apararea, dar banuiesc ca nu e singurul episod din test,. De obicei, cand pleaca la saloane, baietii de la automarket au mai multe parti din road test si in mod sigur vor analiza si interiorul. Nu le puteau face pe toate deodata, nu?
    0 0
  • bun bun da..
    pai atat ati vorbit de interior, cat de misto e si nici o poza cu interirul.
    Smart...
    0 0
  • robertg
    interior
    tocmai! am lansat o mica intriga - urmeaza si fascinantul interior al lui C4 Picasso! Tineti aproape pe Automarket!
    0 0
  • lexion
    Drum Bun!
    Povestioarele voastre de pe drum imi amintesc de o imagine iesita din comun, vazuta pe autostrada din Austria. Mergeam noaptea spre Germania, cand vad parcate pe banda de urgenta o Bora si un Passat cu numere de Valcea. Pasagerii masinilor, isi luau cina pe portbagajul Passatului, pe banda de urgenta, fara avarii, doar cu pozitiile aprinse in miezul noptii....Sper sa va distrati si sa veniti cu cat mai multe articole ;)

    P.S. Sa nu lasati aprobarea anunturilor de masini second-hand de pe site, pe cand va intoarceti de la Paris, la fel cum ati facut cand ati fost la Geneva :)

    Toate cele bune
    0 0
  • ics
    mi se pare pe departe cea mai frumoasa masina din clasa ei
    0 0
  • Cutie automata???
    Inteleg ca ati luat in calcul comentariul meu de la articolul celalalt referitor la cutia de viteze automata care de fapt este manuala pilotata si apoi l-ati sters?? Nu pare luat in considerare, observ ca nu ati corectat eroarea si este pacat ca ati rulat mii de km cu o masina si o judecati gresit pentru ca nu stiti de fapt ce se afla sub capota (vezi etajare neconforma cutie automata si pierdere putere la schimbarea treptelor!!!). Va recomand sa mai studiati un pic subiectul acestei cutii de viteze. Macar luati in considerare observatia chiar daca stergeti si comentariul acesta
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru