Dupa Kia GT ar putea veni Cee'd GTi

De Cornel Șocariciu
Publicat Miercuri, 14.09.2011
Noul Kia GT Concept ar putea deveni model de inspiraţie pentru viitoarele modele sportive ale coreenilor. Primul din gama asiaticilor care va primi acest tratament ar putea fi noul Cee'd.

Constructorul corean Kia a dezvăluit la Frankfurt informaţiile li imaginile complete ale noului GT, un coupe concept echipat cu tracţiune spate şi cu un motor V6 de 390 de cai. Paul Philpott, şeful care se ocupă de divizia europeană a constructorului corean a declarat că modelul va ajunge în producţie în 2013, dar ce este mai important e faptul că acesta ar sta la baza unor versiuni sportive ale modelelor deja existente în gamă.

Primul model care ar putea beneficia de un caracter mult mai sportiv va fi popularul Kia Cee'd. "Vom dezvolta variante sportive pentru multe modele începând cu noul Cee'd. Vrem să ne facem cunoscut numele de Kia pentru sportivitate şi design, iar aceste maşini sunt critice", a declarat oficialul coreenilor. Mai mult decât atât, asiaticii vor să pătrundă şi mai adânc în segmentul sport. "Este o mulţime de spaţiu între un hot-hatch şi un coupe cu tracţiune spate şi, cu siguranţă, vom privi către acele nişe", au fost cuvintele lui Paul Philpott.

Via | Autocar

Comentarii (5)

  • Da da
    Cu motorul de 2.0TGDi de 275CP vandut in State?
    1 0
  • greu de crezut ca va deveni kia atat de sportiva.Neincrederea se datoreaza lipsei traditiei si a pedigree-ului sportiv al marcii.Totusi ,este de admirat ambitia koreenilor...
    1 1
  • Tot degeaba daca nu scot si o cutie cu dublu-ambreiaj.
    0 1
  • danutz
    @vol
    Hyundai a anuntat de anul trecut ca va pune pe i45 cutie cu dublu ambreiaj, astfel incat nici Kia nu va fi departe.
    Foarte ambitiosi coreenii, imi place de ei, tac si fac.
    3 1
  • anakyn
    @vol
    Hyundai are cutie cu dublu ambreiaj.
    Vezi Veloster A/T.........
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru