Editie limitata Renault Twingo: Art Collection

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 28.05.2009
Renault a lansat in Franta o editie limitata a lui Twingo, destinata femeilor. Aceasta poarta denumirea Art Collection.

Esential

12.050 de euro este pretul editiei limitate Twingo Art Collection in Franta.

Renault a anuntat astazi lansarea unei editii speciale pentru modelul Twingo. Denumita oficial Twingo Art Collection, aceasta este inspirata din lumea modei, va fi produsa in doar 800 de exemplare si este destinata femeilor cu simt estetic.

Pentru realizarea designului seriei limitate Twingo, Renault a intrat in legatura cu patru designeri europeni, care au fost nevoiti sa creeze o masina destinata clientelei feminine. Dintre cele patru proiecte a fost ales la final cel denumit generic "Faces", creat de designerul suedez Christina Drejenstam. Principalele elemente care caracterizeaza proiectul este reprezentat de fetele imprimate pe tapiteria din velur a scaunelor, vopseaua exterioara Pearlescent Black si semnatura artistei scandinave pe stalpul B.

"Pentru mine, ilustratiile de pe scaune reprezinta o expresie senzuala a femeii moderne. Simplitatea liniilor subliniaza detalii evocative", explica designerul suedez.

La crearea seriei limitate Art Collection a fost utilizata tehnologia Inkjet, folosita la desenarea scaunelor.

Este vorba de o tehnica de imprimeu textil utilizata pana acum in Europa doar in lumea modei care apare in premiera pe o masina de productie.

Seria speciala nu va fi disponibila in Romania, Twingo nefiind un model existent in gama importatorului Renault in tara noastra. Pretul francez de pornire pentru modelul desenat de Chrustina Drejenstam este de 12.050 de euro.

via | Renault

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru