Ediţie specială ISR pentru Bentley Continental Supersports Convertible

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 22.04.2011
După ce Continental Supersports Convertible a doborât recordul mondial de viteză pe gheaţă, Bentley le oferă clienţilor o ediţie limitată dedicată acestei performanţe.

Esential

215.000 de euro este preţul ediţiei speciale Continental Supersports Convertible ISR.

Pentru a celebra recordul mondial de viteză pe gheaţă, obţinut de un Bentley Continental Supersports Convertible acum exact două luni, compania britanică a decis să le ofere clienţilor săi o fărâmă din gloria adunată de fostul pilot de WRC Juha Kankkunen pe lacul îngheţat din Finlanda. Astfel, Bentley a scos la vânzare o ediţie specială a modelului încoronat acum două luni, doar 100 de clienţi din toată lumea urmând să se bucure de aceasta.

Versiunea specială limitată se numeşte Continental Supersports Convertible ISR (Ice Speed Record), aceasta urmând să fie disponibilă în trei versiuni de nuanţă: Beluga, Quartzite şi Arctica White, toate acestea având plafonul soft top de culoare Dark Grey. Jantele roşii de 20 de inch sunt speciale şi oferite exclusiv pe această versiune.De asemenea, fiecare client care va opta pentru versiunea specială va putea alege sau nu să-şi orneze partea laterală cu stickerele speciale, acestea fiind disponibile gratuit.

Interiorul este cel mai interesant element al peisajului noului ISR, scaunele şi bordul fiind acoperite cu piele Alcantara asezonată cu panouri din fibră de carbon şi cusute cu aţă roşie. 

via | Autoblog

Comentarii (1)

  • @
    Editie speciala , sau mai bine zis ocazie speciala , in a mai lua cateva zeci de mii de euro in plus !
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru