Edo Competition a dopat Audi R8

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 16.01.2008
Casa germana de tuning Edo Competition a prezentat un "altfel" de Audi R8, mult mai atragator si mult mai puternic.

Esential

442 cai putere dezvolta Audi R8 pregatit de Edo Competition.
4.5 secunde ii sunt necesare modelului Edo R8 pentru a sprinta de la 0 la 100 km/h.

Dupa ce Salonul Auto de la Detroit si-a dezvaluit aproape toate secretele, Edo Competition iese la rampa cu o noua creatie menita sa intoarca privirile presei de specialitate inapoi pe Batranul Continent.

Este vorba despre un "altfel" de Audi R8, pregatit cu minutiozitate de specialistii germani, care au operat modificari atat la nivel exterior cat si sub capota.

Modificarile de ordin vizual includ jante de 19 si 20 de inch, vopsea metalizata care poate fi creata la cerere si noi elemente aerodinamice: un deflector spate si o buza pentru spoilerul fata, ambele din fibra de carbon, si alte cateva componente din acelasi material. Sportiva germana capata astfel un look mai ingrijit si o masa mai mica cu 8 kilograme.

La nivelul motorului, inginerii Edo au incercat sa stoarca mai multa putere din propulsorul pe benzina. Multumita unui nou sistem de evacuare, Edo R8 se poate lauda acum cu 442 cai putere (cu 22 mai multi decat versiunea standard) si 450 Nm (cu 20 Nm mai mult).

Aceste modificari au dus implicit la performante mult mai bune, sportiva germana sprintand de la 0 la 100 km/h in 4.5 secunde.

Viteza maxima a urcat si ea pana la 310 km/h. Casa germana de tuning nu a publicat inca detalii despre pretul pachetului pentru R8, dar cu siguranta acesta va fi o suma cu sapte cifre.

Comentarii (2)

  • performante
    Partea cu "implicit la performante mult mai bune" e o gluma nu?22 cp in plus nu mi se pare deloc un "dopaj" si cu siguranta 20 Nm nu il va face mai rapid.Articolul asta chiar nu-si avea locul,mai ales dupa cel de ieri in care se prezenta R8-ul v12 Tdi
    0 0
  • 7 cifre
    deja la 7 cifre ajungem la 1 milion de euro...is curios cine da atatia bani pe ea...?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru