Edo tuneaza exclusivistul Gallardo Superleggera

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 26.06.2008
Tunerii germani au ales sa ridice si mai mult stacheta si au tunat Lamborghini Gallardo Superleggera.

Esential

560 de CP este puterea obtinuta de Edo pe Gallardo Superleggera

Tunerii germani Edo Competition sunt specializati in supercaruri exotice. Unele dintre cele mai rare modele din lume fac parte din CV-ul personal al germanilor.

Ultima isprava venita din directia garajului Edo are ca principal erou un supercar mai mult decat exclusivist. Daca orice model Lamborghini poate fi considerat exotic, editia limitata Gallardo Superleggera trece cu mult de acest statut.

Tunerii germani au ridicat puterea lui Gallardo Superleggera pana la valoarea de 560 de cai, disponibili la 8.250 rot/min, in timp ce cuplul maxim a crescut pana la 540 Nm, realizabil la 6.800 rot/min.

Plecand de la aceste cifre, s-a ajuns la un timp de accelerare de la 0 la 100 km/h de 3.7 secunde. Mai mult, noul Edo Competition Gallardo Superleggera poate accelera de la 0 la 200 km/h in 11.7 secunde si atinge viteza maxima de 320 km/h.

Marirea puterii a fost posibila prin implementarea unui nou convertor catalitic, recalibrarea ECU-ului, sistem de admisie din fibra de carbon si sistem de evacuare ajustabil.

 

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru