Emeric Ienei, imaginea Audi in Oradea

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 14.12.2007
Emeric Ienei, fostul antrenor al nationalei de fotbal a Romaniei, a semnat un parteneriat de imagine cu Audi.

Esential

233 de cai putere dezvolta modelul Audi A6 Allroad quattro care va intra in posesia lui Emeric Ienei.

Emeric Ienei, singurul antrenor roman care a castigat Cupa Campionilor Europeni, a incheiat ieri un parteneriat de imagine cu dealerul Audi din Oradea, D&C Audi Center.

Ca urmarea a acestui parteneriat, Ienei va fi imaginea D&C pentru urmatoarele 6 luni, timp in care va intra in posesia unui model Audi A6 Allroad quattro. Legaturile lui Emeric Ienei cu dealerul bihorean sunt mai vechi, fostul antrenor al nationalei fiind posesorului unui Audi A4 cumparat de la D&C.

Ienei va conduce un Audi A6 Allroad quattro, propulsat de un motor diesel de 3.0 litri cu o putere de 233 CP, echipat cu tapiserie din piele, sistem de navigatie, faruri xenon cu adaptive light, scaune reglabile electric, pregatire telefon, alarma.

D&C Audi Center face parte din grupul de firme D&C. Cu o suprafata totala de peste 30.000 mp, showroom-ul reprezinta cea mai mare platforma auto din afara Bucurestiului si cea mai mare din Bihor, putandu-se lauda cu un stoc de peste 300 de masini.

Comentarii (2)

  • ALX CT
    Bravo lui!
    SA-L STAPANEASCA SANATOS SI SA AIBA GRIJA CUM MERGE CU EL( CA NOI DETINEM RECORDUL LA GROPI IN U.E.)SI MERITA.OAMENI CARE AU FACUT CEVA SI AU AJUTAT ROMANIA SA MAI URCE PUTIN PE PODIUMU'L SOCIETATI.
    0 0
  • Chipendale
    Super antrenor, super masina
    Am condus si eu o masina din acelasi model si pot sa spun ca e extraordinarrrra. Din pacate nu dispun de banii necesari, dar masina e un vis. Nu am incercat o asemenea senzatie de confort si siguranta in nici o alta masina.
    Nea Imi a facut alegerea corecta si sunt convins ca imaginea lui va aduce multi clienti dealerului respectiv.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru