EXCLUSIV: Asa va arata sedanul sport de la Bugatti?

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 12.01.2009
Va prezentam o imagine care surprinde posibilul aspect al unui sedan sport produs de Bugatti.

Designerul Andrei Avarvarii ne-a furnizat o imagine prelucrata digital cu aspectul unui sedan sport produs de Bugatti. Modelul imparte o serie de elemente cu Veyron, cum ar fi partea frontala si oglinzile. Blocurile optice au fost redimensionate, iar acum folosesc tehnologie LED pentru a ilumina calea pentru sportiva cu patru usi de la Bugatti.

In partea de jos a aripilor fata a aparut o nervura care merge pana la usile fata, element ce ii confera modelului un plus de agresivitate. Manerele pentru deschiderea portierelor sunt similare cu cele ale lui Veyron. Modelul nu are un montant B, iar geamurile de la usi sunt fara rama, pentru a ii conferi sedanului sport un spor de eleganta.

Jantele prezinta un design interesant, acestea avand un finisaj cromat la interior, care devine mat pe masura ce ne apropiem de exteriorul acestora.Oficialii Bugatti nu se grabesc sa faca declaratii privind posibilitatea unui asemenea model, asa ca aceasta imagine prelucrata digital ne ajuta sa ne imaginam mai usor aspectul unui sedan sport care sa poarte sigla Bugatti.

 

Comentarii (5)

  • Bugatti EB112
    eu zi ca sedanul sport de la bugatti va arata precum conceptul Bugatti EB112 aparut in 1993.
    0 0
  • sunshine64sm
    Prelucrare digitala
    Fata de alte reclame sforaitoare, cu masini de masini, trucate "digital" si cu pretentii de masina reale, designerul Andrei Avarvarii spune frumos ca e o prelucrare digitala. Si chiar arata bine.
    0 0
  • mdea
    vorbiti de parca e ceva oficial...speculatii "exclusive" si de geaba si pt ato cred k vb de eb110 care a fost si produs in serie limitata si in opinia mea e jalnic
    0 0
  • fara motor
    asa si...motorul ala mare unde o sa fie amplasat? sau poate ii pune un 1.2 in 3 de pe polo?=))
    0 0
  • motorul
    o sa fie unul in W NU IN V
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru