Exclusiv Automarket: Asa va arata Fiat Topolino?

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 04.08.2008
Automarket va face cunostinta cu modelul de clasa mini pe care Fiat il pregateste pentru lansare in aceasta perioada.

Esential

3.150 de milimetri va fi lungimea lui Fiat Topolino.

Dupa aparitia primelor imagini spion ale lui Topolino, renasterea modelului Fiat nascut in premiera in anii '30 in Italia, toata lumea se pregateste sa asiste la dezvaluirea primelor fotografii oficiale cu citadina italiana. Pana atunci insa, Andrei Avarvarii si Automarket va prezinta o prima ipoteza de stil a viitorului minicar creat de Fiat.

Fiat Topolino se va situa in segment sub actualul 500, urmand sa imparta insa platforma de productie cu acesta si cu Panda, modelul care sta la baza intregii generatii noi de citadine Fiat. Astfel, Topolino va avea 3.15 metri lungime, urmand sa fie cu 20 centimetri mai scurt decat arhicunoscutul Daewoo Tico si cu 35 de centimetri mai scurt decat "fratele" 500.

Italiana de oras va dispune de patru locuri pentru pasageri si va fi construita la vecinii sarbi, in fosta uzina Zastava din Kragujevac.

Taguri: Fiat, Topolino

Comentarii (1)

  • alin.patratanu
    viitorul.fiat.topolino
    frumos.model.dar.zic.eu.ca.partea.din.fata.seamana.cu.fratele.mai.mare.new500.si.pare.mai.mic.cu35mm.lugime.fata.de.fratele.mai.mare.fiat500.mini.cam.atat?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru