Primele imagini-spion cu viitorul Fiat Topolino!

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 09.07.2008
Fotografii care se ocupa cu imaginile spion au reusit sa surprinda in teste primul prototip al viitorului Fiat Topolino.

Esential

3.20 metri va avea noul Topolino atunci cand va fi scos pe piata. Ca si comparatie, celebrul Daewoo Tico este cu 14 centimetri mai lung.

Viitorul model de oras pe care Fiat il va scoate pe piata la anul - ceja celebrul urmas al cunoscutului Topolino - a iesit in teste. Fotografii care se ocupa cu realizarea imaginilor-spion au reusit sa surprinda noul model italian, viitor concurent cu Toyota IQ si Volkswagen Up!, in timp ce acesta se plimba complet camuflat pe soselele unui oras nordic.

Viitorul Fiat Topolino va fi construit la noua fabrica Fiat Zastava din Serbia si va dispune de aceeasi platforma de productie pe care italienii asamableaza Panda si 500. De altfel, imaginile surprinse de fotografi ne prezinta o masina care aduce ca forma cu un Panda cu ampatament mic, dar care dispune de cateva linii de design proprii lui Fiat 500.

Marea particularitate a modelului italian este reprezentata de dimensiuni: doar 3.2 metri lungime ( cu 30 de centimetri mai scurt decat minionul 500) si 4 locuri pentru pasageri. Intreaga structura a masinii va fi gandita pe baza de celule tubulare, acestea promitand un rezultat excelent la testele de siguranta pentru Topolino.

via | Worldcarfans 

Taguri: Fiat, Topolino

Comentarii (4)

  • FIAT = Fix It Again Tony
    Daca se va vinde la un pret pana in 6000 de euro probabil ca va avea succes.
    FIAT = Fix It Again Tony
    0 0
  • alinmarina
    prostii...
    Fratilor ori sunt eu tampit ori voi orbi de-a binelea! Asta e Panda! O fi vreun viitor facelift in teste si voi sunati si trambitati aiurea. Topolino...
    0 0
  • Andrei Alexandru
    Mda
    Ca mandru posesor al unei buburuze Panda... si eu cred ca aceasta masina este tot un Panda... adica aceasi buburuza dar poate mai mica... oricum lateralele si spatele sunt 100% Panda :P.

    Nu cred ca Topolino arata sau va arata ca Panda... asa... vom vedea pe viitor ce fel de masina este :)
    0 0
  • oaaauuuu
    Ia te uita...:un PANDA mai mititel.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru