Exclusiv Automarket.ro: Porsche Panamera

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 05.11.2007
Porsche Panamera nu va aparea pe piata decat anul viitor, insa Automarket va ofera o o prima imagine a coupe-ului cu patru usi.

Automarket incepe astazi o noua sectiune in rubrica de stiri, in colaborare cu designerul auto freelancer Andrei Avarvarii. In fiecare inceput de saptamana veti putea urmari pe site-ul nostru imaginile unui model care inca nu a aparut pe piata dar care este extrem de asteptat de catre intreaga industrie. Bazandu-se pe fotografiile spion si pe detalii si indicii interne, designerul nostru reuseste sa contureze o forma ipotetica a celui mai interesant si neobisnuit model Porsche de la Cayenne incoace.

Coupe-ul cu patru usi denumit Panamera este asteptat sa soseasca la Geneva in 2008, germanii pregatind o adevarata revolutie in design la momentul prezentarii oficiale.

Din imaginea pe care o aveti alaturi observam ca Porsche nu va renunta la liniile sale clasice, Panamera urmand sa se contureze pe aceeasi nuanta estetica ca a ultimelor modele Porsche. Difera insa forma blocurilor optice posterioare (element care era vizibil inca din imaginile-spion ale modelului) si, evident, partea posterioara, despre care nu se cunosc inca detalii.

Comentarii (19)

  • :)
    wow
    0 0
  • Coupe cu patru usi? Pai?
    Cum e ala un coupe cu 4 usi?
    0 0
  • deocamdata poza e facuta de un amator pe computer, nu se poate numi chiar panamera, Insa, e adevarat anul viitor porsche va scoate o tentativa de sedan cu 4 usi, cu tentative sport.
    Era de asteptat, dupa ce au scos cayenne, sa transforme Brandul Porsche in ceva complex, nu numai pentru modelele sport. Daca vor reusi precum suv, o sa se bucure de mult succes!
    0 0
  • @ Eu
    coupe cu 4 usi ... sunt masini (deja existente pe piata) ca si Mercedes CLS, Mazda RX-8 ...
    0 0
  • penal!!!
    asta e masina ma? loganu arata de 10 ori mai bine..si ce pretz are..cea mai tare masina!! daca vor astia de la dacia or sa faca si un motor de 200 cp..da nu isi permit dfeocamdata sa puna asa ceva pe masina asta. frane si alte porcarii..cu care se lauda astia de la porche si astia de la wv..oricine poate sa le faca. dacia cred ca e cea mai tare firma producatoare de masini de serie .. si cum ARATA e absolut demential!!!!!!!!!!!!! deci..sa subliniez cuvantul DEMENTIAL?????? bine DACIA este DEMENTIALA...sunt sigur ca si alonso are o dacie..si rovanperra. in fine..nu se compara porsche cu dacia..asta am vrut sa va zic
    0 0
  • a
    gigi esti terminat copile...marsh de aici ca putzi...se putea sa nu zica cineva de logan...copii terminati
    0 0
  • Copie de Logan
    Nimeni nu vede ca s-au inspirat de la logan?
    Are 4 roti si 4 usi.
    0 0
  • Calin Popescu T. dar nu ala ..
    PORSCHE sau istoria unui nume ...
    Datorita faptului ca exista multi snobi pe lumea asta , cei de la Porsche pregatesc deja camionul PORSCHE , autobuzul de oras PORSCHE , dricul PORSCHE , masina de tocat carne PORSCHE , telefonul cu copite PORSCHE , poxipol PORSCHE , namol sexual PORSCHE si multe alte noutati ...
    In anul 1948 , Ferdinand Porsche , a spus in cadrul unui discurs oficial :
    "Cind firma noastra va ajunge sa produca altceva decit masini sport cu doua usi , sau va trece pe motorizari DIESEL , inseamna clar ca noua ne merge PROST ..."
    PORSCHE este prin excelenta un concept de super masina si nu de masina obisnuita sau orice altceva ...
    Acum mai nou numele PORSCHE este terfelit in industria electro-casnica , a bunurilor de larg consum , a parfumurilor , a confectiilor ... Mai ramine sa se produca aspirine PORSCHE , prezervative PORSCHE , insecticide PORSCHE si cine stie ... intr-un viitor apropiat bebelusi PORSCHE !!!
    Nu vreau sa supar pe nimeni dar PORSCHE s-ar rasuci in mormint sa afle cum i-i sunt rastalmacite gindurile pure pe care le-a avut in legatura cu ceea ca inseamna o masina tare ...


    ALELUIA !!!

    Sa va fie rusine , actuali conducatori ai firmei ce cu mindrie se numeste "PORSCHE" !
    0 0
  • hahah
    dupa ce au dus de rapa imaginea de marca cu cayenne...macar sa o continue cu panamera =))
    0 0
  • imi pare rau
    ma jur ca oricine are treaba cu photoshop-ul isi da seama ca poza e fake.imi pare rau pt voi
    0 0
  • oops
    sunt rupt.n-am mai apucat sa citesc ca poza e facuta de voi.va rog stergeti comentarile
    0 0
  • denver
    Coupe cu 4 usi?!?!?
    Sunteti de rasul curcilor!:))))))))))))Parca sunteti revista ptr. horticultura!
    0 0
  • nu sunt modest
    e primul model de porsche care imi place cu adevarat, innainte cand auzeam de porsche ma gandeam ce vad asa de frumos altii la masina asta, in afara de performante care le-am apreciat cum se cuvine de fiecare data, eu ma refer doar la aspectul masinii ca ma lasa rece, dar acum se apropie de gusturile mele, oricum ca sa va dau un exemplu al masinilor care m-au fascinat cu look-ul lor as putea enumera: R8, skyliner, murcielago, SLR vision, RX8, si altele
    0 0
  • robert
    p
    desenatura, daaa, e interesanta ideea
    0 0
  • exploziv_2003
    :))))))))))))))
    Dati un search pe Google pt "Porsche Panamera" si vedeti acolo poze adevarate. Voi, cei de la Automarket, il platiti pe asta care deseneaza? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    Bafta!
    0 0
  • exploziv_2003
    Pt orice eventualitate....
    In comentariul de mai sus am scris cuvintele: "poze adevarate". Ma refer la poze facute tot in Photoshop, dar muuuuuult mai faine. Sincer, asta seamana cu o copie a celor gasite. Bafta!
    0 0
  • poza e chiar faina!
    pt exploziv!mergi la doctor cred ca ai probleme cu vederea...sau poate doar esti invidios!
    0 0
  • robert
    pasionatii si cunoscatorii
    adevaratii cunoscatori isi pot da seama de noutatile acestui model si de schimbarile designului.aceilalti ar fi bine sa se abtina....
    0 0
  • este o viziune interesanta
    mie imi place mult desenul si ideea.Daca iti place Loganul de ce nu te uiti pe geam?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru