EXCLUSIV: Cele mai clare poze spion cu Fiat 500 Cabrio

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 13.02.2009
Fiat 500 Cabrio este testat necamuflat in Suedia. Automarket va prezinta, in exclusivitate in Romania, primele fotografii ale acestui model. galeria foto oficiala vine luni.

Dupa ce astazi v-am prezentat primul teaser oficial al noului Fiat 500 Cabrio, ale carui fotografii vor fi prezentate luni, colaboratorii nostri de la CarPix pluseaza astazi prin cel mai clar set de fotografii-spion cu noua versiune a modelului italian de oras.

Conform fotografilor, exemplarul 500C din fotografii facea parte dintr-o coloana a Grupului Fiat care testa masini in Suedia. Desi fotografii s-au adunat imediat pentru a vedea un eventual 149 testat de inginerii Alfa Romeo, cea mai buna "prada" s-a dovedit a fi modelul Fiat in versiune descoperita.

In noua galerie foto, modelul nu este deloc camuflat, lasand sa se vada liber acoperisul soft-top si configuratia interesanta a modelului, care isi pastreaza montantii posteriori si arcul superior, in stilul inaugurat de Citroen C3 Pluriel.

Automarket va va prezenta mai multe detalii luni, atunci cand Fiat va prezenta primele fotografii oficiale ale modelului sau.

Taguri: 500, 500 Cabrio, 500C, Fiat

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru