EXCLUSIV: Mercedes E-Klasse Cabrio, testat pe Nurburgring

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 14.07.2009
Mercedes testeaza versiunea Cabriolet a lui E-Klasse la Nurburgring, pregatind modelul de marea lansare care va avea loc la Frankfurt.

Viitorul E-Klasse Coupe, care va fi lansat in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, este testat de catre inginerii germani ai celor de la Mercedes pe circuitul Nordschleife de la Nurburgring. Conform colaboratorilor nostri suedezi care au realizat prima galerie foto cu modelul german camuflat, E-Klasse Cabriolet se afla in faza finala de testare, inginerii Mercedes realizand ultimele verificari la viteze inalte pe circuit.

Potrivit informatiilor disponibile in acest moment, Mercedes E-Klasse Cabriolet va dispune de aceleasi motorizari ca versiunea Coupe a modelului german. De asemenea, la fel ca in cazul lui E-Klasse Coupe, noul cabriolet nu va dispune de o versiune AMG.

Cea mai importanta noutate tehnica inclusa de Mercedes in dotarea lui E-Klasse Cabriolet va fi panoul de protectie contra vortexurilor produse in habitaclu la viteze ridicate in conditiile unui plafon coborat. Acesta va fi asezat la capatul superior al parbrizului si va proteja mai bine pasagerii aflati pe scaunele posterioare.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru