EXCLUSIV: Mercedes GL facelift, primele poze spion

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 23.02.2009
Mercedes pregateste in aceasta toamna un facelift in gama GL. Primele prototipuri au fost observate si fotografiate in Suedia.

Mercedes pregateste in secret, in tinuturile inghetate ale Suediei, versiunea facelift a lui GL. Fotografii specializati in poze spion au reusit insa sa gaseasca primele prototipuri al lui GL facelift si au realizat primele imagini cu noul model.

Primul lucru pe care il observam in legatura cu noul GL este faptul ca acesta va prelua cateva idei si linii de design de la noile generatii ale lui E si C-Klasse. Conform CarPix, compania cu care Automarket colaboreaza exclusiv pentru Romania, fotografiile ne arata doua versiuni diferite ale lui GL facelift, "ascunse" probabil sub denumirile Elegance si Avantgarde. Astfel, prototipul gri metalizat este viitorul GL Avantgarde, iar cel negru reprezinta versiunea Elegance, beneficiind in plus de o bagheta LED sub blocurile optice frontale.

Schimbarile vizibile in acest moment pe modelele testate se refera la designul scutului amplasat sub bara frontala, la forma noua a oglinzilor retrovizoare si la stopurile care beneficiaza de tehnologia LED.

Se pare ca Mercedes va adopta, de asemenea, un nou design pentru spoilerul posterior, tevile de esapament urmand sa fie integrate diferit fata de versiunea actuala.

Gama de moorizari de care va dispune noul GL va fi, in mare, aceeasi pe care o avem la dispozitie si astazi pe modelul german. Diferenta este facuta de implementarea unor noi motoare de top din gama BlueEfficiency: GL350 CDi si GL350 CGI. Varianta facelift a modelului german urmeaza sa fie lansata in premiera mondiala la Salonul Auto de la Frankfurt, care va avea loc in luna octombrie.

Comentarii (1)

  • tot eu
    copyright
    Fratilor voi ati facut pozele astea, de apare logoul 'automarket pe ele? Daca nu voi le-ati facut nu e frumos sa puneti logoul vostru pe ele.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru