EXCLUSIV: Noul Porsche 911 Targa, spionat in Suedia

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 09.02.2009
Desi mai au de asteptat minim 12 luni pana sa vada pe strada noul 911 Targa, fanii Porsche pot sa admire primele imagini-spion ale acestui model.

Fotografii-spion profesionisti de la CarPix, colaboratorii Automarket, au reusit sa surprinda in teste viitoarea versiune Targa a lui Porsche 911.

Conform acestora, fotografiile au fost preluate din intamplare, in prima faza crezandu-se ca modelul pozat este un 911 Coupe. Si totusi, la o privire mai atenta, liniile de segmentare a plafonului dezvaluie o versiune noua a modelului german.

Ultimele informatii legate de versiunea Targa a noului Porsche 911 arata ca modelul va fi disponibil atat in versiune AWD, cat si in varianta RWD. Desi anterioara generatie fusese disponibila exclusiv in versiune cu tractiune integrala, masa ridicata si apetitul motorului pe benzina ii va face pe inginerii Porsche sa dezvolte modelul atat in versiune cu tractiune integrala, cat si cu tractiune pe spate.

Noul 911 Targa va fi lansat dupa prezentarea noilor generatii ale lui 911 Coupe si Convertible, urmand ca fanii Porsche sa mai astepte cel putin 12 luni pana la prezentarea oficiala a modelului.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru