EXCLUSIV: Primele fotospion cu Bentley GTC Speed

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 24.10.2008
Automarket va ofera astazi primele fotografii spion cu varianta decapotabila a lui Bentley Continental GT Speed.

Bentley incearca sa vina in intampinarea tuturor celor care isi doresc o limuzina decapotabila si sportiva cu un nou proiect. Este vorba despre dezvoltarea unei variante decapotabile a modelului Continental GT Speed, care a fost deja spionata de fotografii de la SB Medien.

Viitorul Continental GTC Speed va imprumuta designul fratelui sau coupe insa se va diferentia multumita jantelor mai late, tevilor de esapament mai proeminente si eleronului mic montat pe portbagaj.

In mod normal, varianta decapotabila va imprumuta propulsorul W12 capabil sa ofere 600 de cai putere si un cuplu motor de 750 Nm. Cu asemenea resurse sub capota, GT Speed a devenit cel mai rapid Bentley produs vreodata, fiind primul care atingea bariera psihologica de 320 km/h viteza maxima.

Si acceleratia este una impresionanta, GT Speed sprintand de la 0 la 100 de km/h in 4.5 secunde. Ne putem astepta asadar ca si versiunea decapotabila sa atinga aceste performante si sa devina cel mai rapid cabrio din gama Bentley.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru