EXCLUSIV: Renault Megane break, spionat in Suedia

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 06.02.2009
Versiunea de familie a noii generatii Renault Megane se pregateste in nordul Europei pentru lansarea de piata.

Colaboratorii nostri suedezi de la CarPix au realiza un set de fotografii extrem de interesante cu noua versiune Estate a celei ed-a treia generatie Megane, pe care Renault se pregateste sa o lanseze in scurt timp. Deocamdata, inginerii francezilor testeaza modelul la Cercul Polar pentru a-i verifica caracteristicile tehnice departe de ochii curiosi ai europenilor.

Modelul se va numi Grand Tour, in linia clasica Renault, si urmeaza sa primeasca un look ceva mai dinamic decat cel al versiunii precedente, fara a fi privat de capacitatile sale normale de incarcare. Performantele vor fi, in medie, si ele mai ridicate, acest lucru datorandu-se mai ales faptului ca modelul va fi mai usor. Aceeasi cauza va duce la o scadere a consumului si a emisiilor poluante.

Cea mai populara versiune a modelului va fi, foarte probabil, motorul diesel dCi de 1.5 litri si 110 CP, acesta avand avantajul faptului ca emisiile sale scad sub 120 g CO2/km.

Comentarii (4)

  • Nu vad nimic "extrem de interesant" in pozele de mai sus!Parca ar fi o masina de la reforma sau in lucru pentru tinichigerie si vopsitorie in cel mai bun caz,dar mai mult seamana cu una facuta din bucati in atelierul londonez (vezi DiscoveryTV)de cei 2 indieni.
    0 0
  • un sofer
    Prelata din spate tine PET-urile sa nu se imprastie din cauza viscolului sau e varianta reno decapotabil only rear?

    Ce nesanatos si-a piedut timpul sa spioneze chestia asta (reno) pe frigul ala?
    0 0
  • fan reno
    viitor
    renault o companie cu modele ecologice ,salutam !
    0 0
  • Renault Megane
    Ce preturi va avea?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru