Exclusivism la superlativ: Fiat 5-0-0 Super

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 28.11.2007
Casa de tuning TRC-Marangoni a prezentat o versiune modificata a micului Fiat 500, botezata 5-0-0 Super.

Esential

17 inch este dimensiunea jantelor cu care TRC-Marangoni a echipat Fiat 500.

Noul Fiat 500, lansat in vara acestui an, atrage tot mai mult atentia caselor de tuning din Europa. Anul acesta, la Salonul Auto de la Essen, tunerii de la TRC-Marangoni au dezvaluit o versiune modificata a mini-modelului italian, botezata "5-0-0 Super".

La exterior, Marangoni a vopsit masina in culoarea rosie, exceptie facand doar capota care aminteste de versiunile de raliu Fiat 124. Micul model a primit si un bodykit care inspira un aer mult mai sportiv si mai agresiv care include spoilere fata si spate redesenate si praguri laterale cu prize de aer.

Designerii Marangoni au completat tuningul exterior cu o pereche de jante de 17 inch, cromate si oglinzi retrovizoare vopsite in culorile Italiei.

Sub capota, singurele modificari constau in kitul de supraalimentare si sistemul de evacuare din inox, in timp ce manevrabilitatea si stabilitatea au fost imbunatatite cu ajutorul suspensiilor noi de la Kw, pneurilor de 205 mm si discurilor de frana cu diametrul de 320 mm.

Interiorul a fost personalizat pentru a satisface si cele mai pretentioase gusturi, exclusivismul fiind asigurat de cristalele Swarovski, pedalele din aluminiu si insertiile din fibra de carbon.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru