Exercitiu de design: Porsche Traveller Concept

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 17.03.2008
Porsche Traveller Concept este doar un exercitiu de design care proiecteaza o linie de design a SUV-urilor din viitor.

Una dintre cele mai colorate aparitii din presa internationala in acest weekend este cea a unui concept foarte interesant desenat de frelancer-ul Ivan Volkov.

Se numeste Porsche Traveller Concept si face parte din grupul imaginilor care, desi nu au nimic in comun cu liniile unei marci anume, te fac sa schitezi un zambet cand observi ce se poate face la nivel de design cu un anumit model sau prototip.

Evident, nimeni de la Porsche nu are vreo legatura cu desenele de alaturi. Cu toate acestea, daca reusim sa ne degajam de particula "Porsche" din nume, ramane un concept care nu face decat sa imprime o posibila linie a unui SUV/pick-up al viitorului apropiat.

Linia laterala este foarte asemanatoare cu cea a lui Mitsubishi L200 dar pseudo-bena are simplul rol de a transporta doar bagajele. Roata de rezerva, incastrata original in caroserie, completeaza look-ul original.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru