Fabrica VW din SUA ar putea produce Porsche Cayenne

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 14.05.2008
Viitoarea fabrica VW din SUA ar urma sa produca si modelul Porsche Cayenne.

Esential

150.000 de unitati ar urma sa fie capacitatea anuala a fabricii VW din SUA.

Volkswagen planuieste sa deschida o fabrica pe continentul nord-american. Noua facilitate de productie, anuntata pentru 2010 si destinata exclusive pietei din SUA, ar putea lucra si pentru Porsche.

Mai precis, viitoarea fabrica VW din SUA ar urma sa construiasca modelul Cayenne comercializat pe piata americana. Andreas Meurer, purtator de cuvant la Volkswagen, a confirmat posibilitatea ca viitoarea fabrica din SUA sa produca si modele Porsche.

Cand s-a discutat producerea modelelor VW Touareg si Audi Q7 in SUA, s-a mentionat si despre productia modelului Cayenne ”, a spus acesta.

Se cunoaste faptul ca VW Touareg, Audi Q7 si Porsche Cayenne sunt construite pe aceeasi platforma. Viitoarea fabrica VW din SUA ar urma sa aiba o capacitate de 150.000 de unitati pe an si va produce in primul rand modelele Passat si Jetta.

Via | Automotive News 

Comentarii (1)

  • AndreiRN
    Acceptabil
    Pai cam asa au facut si japonezi de la Toyota si Honda si au ajuns sa exporte masini inapoi in japonia avand costuri de asamblare mai mici in US.
    Interesant sa cumpere neamtul VW si Porsche "Made in USA".
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru