Ferrari, Maserati, Bentley si Lamborghini absenteaza la LA Auto Show

De Cornel Șocariciu
Publicat Miercuri, 25.11.2009
Ferrari, Maserati, Bentley si Lamborghini au decis sa renunte in acest an la Salonulde la Los Angeles, cel mai important al sfarsitului de an.

Constructorii Ferrari, Maserati, Bentley si Lamborghini nu vor fi prezenti in cadrul evenimentului auto din LA de luna viitoare. Motivul principal pentru care maricile de lux vor sa absenteze se datoreaza, in mare parte, climatului economic mondial. Decizia oficialilor acestor companii este cel putin ciudata in conditiile in care statul California in general si Los Angeles-ul in special reprezinta pietele de desfacere principale ale celor patru constructori in SUA.

“Bentley este in cautarea unei mai bune utilizari a resurselor”, a declarat un purtator de cuvant al Bentley. Ferrari si Maserati isi justifica absenta spunand ca de vina este criza economica mondiala, ei refuzand prezenta in cadrul Concours Hall din Staples Center. “De vina este doar economia. Noi reducem cheltuielile in multe privinte”, a declarat directorul executiv Ferrari.

Marcile premium precum Audi, BMW sau Mercedes-Benz vor fi prezente in LA luna viitoare, la fel ca Aston Martin, Spyker si Fisker. 

via | egmcartech

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru