Ferrari va oferi asistenta pentru viitorul Dodge Viper

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 02.12.2009
Inginerii Ferrari isi vor ajuta colegii de peste Ocean sa dezvolte noua generatie Dodge Viper. Supercarul american nu va prelua insa componente ale Scuderiei italiene.

Fiat incearca sa isi puna serios amprenta asupra modelelor grupului Chrysler, influenta italienilor urmand sa se vada si la capitolul modelele sportive. Grupul peninsular se poate lauda cu o experienta vasta in acest domeniu, gratie popularitatii de care se bucura subsidiarul Ferrari, unul dintre cei mai mari producatori de supercaruri ai momentului.

Desi multi se asteapta ca Ferrari sa ofere tehnologia sa colegilor de peste Ocean, se pare ca italienii se dovedesc a fi ceva mai zgarciti. Singurul constructor care va trage foloase de pe urma componentelor si motoarelor Calutului Cabrat va fi in continuare Maserati. Americanii nu vor fi insa abandonati, inginerii Scuderiei urmand sa ofere asistenta colegilor din cadrul Chrysler.

Ralph Gilles, directorul de brand Dodge, a declarat ca "oportunitatile de viitor sunt imense atunci cand partenerii tai sunt recunoscuti ca fiind unul dintre cei mai buni constructori de masini sportive din lume". Cu toate acestea, Gilles a recunoscut ca Ferrari nu va imprumuta tehnologie celor de la Dodge pentru dezvoltarea viitoarei generatii Dodge.

Singurul sprijin va consta in asistenta din partea inginerilor Ferrari.

via | autojab

Comentarii (1)

  • Chinezarie ieftina
    1 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru