Fiat 500, editie limitata pentru Ferrari

De Catalin Dinu
Publicat Marti, 15.07.2008
Fiat a pregatit o editie speciala a lui 500 care este dedicata si destinata celor de la Ferrari.

Esential

200 exemplare Fiat 500 vor fi construite pentru Ferrari intr-o editie speciala.
100 CP dezvolta motorizarea de 1.4 litri si 16 valve care va echipa noua editie speciala a lui Fiat 500.

Ferrari a ales micutul Fiat 500 drept masina de curtoazie pentru clientii sai care apreciaza stilul italian. Fiat a construit 200 de exemplare ale editiei speciale dedicata constructorului de supercaruri din peninsula.

Noua serie limita a lui Fiat 500 este dezvoltata pe baza versiuni Sport a modelului de seriei. In plus, noua editie se va distinge prin culoarea rosie specifica Ferrari si prin sunetul produs de motorizarea de 1.4 litri si 16 valve care dezvolta 100 CP similar cu cel al modelelor Ferrari. Acest lucru este datorat in principal sistemului de evacuare si a tuningului realizat de Magneti Marelli, furnizor traditional al Grupului Fiat.

De asemenea, noua editie a lui Fiat 500 va include si o serie de modificari estetice precum etriere vopsite in rosu, set de pedaliere sport, volan imbracat in piele neagra si cusut cu fir rosu si jante de 16 inch din aliaj echipate cu pneuri de dimensiunile 195/45 R16.

Modelul va include si dotarile standard ale echiparii Sport: clima automata, acoperis electric, interior din piele Frau, sistem audio Hi-Fi, proiectoare de ceata.

Spre deosebire de versiunea Sport, interiorul noi editii Fiat 500 va beneficia de personalizarea speciala pentru Ferrari marcata prin placute pe plansa de bord inscriptionate cu "Limited Edition".

Via | TheCarFanatic

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru