Fiat 500: foto spion

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 07.12.2006
Viitorul Fiat 500 a fost prezentat angajatilor Fiat, fapt care a determinat aparitia primelor imagini finale ale modelului italian.

Fiat pregateste viitorea generatie a modelului 500, cel mai celebru din intreaga istorie Fiat care depaseste un secol in lumea automobilismului. Mai mult decat atat, Fiat 500 a fost ales intr-un sondaj recent realizat de Top Gear cea mai sexy masina din istorie.

Deocamdata, italienii lucreaza la conceperea si dezvoltarea viitorului model, dar se pare ca se apropie de momentul in care il vor prezenta oficial. Cei de la Fiat au realizat o prezentare interna a ceea ce ar trebui sa fie viitorul model, iar lucru acesta a facut posibil ca noi sa putem avea primele fotografii spion cu modelul 500.

Automarket va va prezenta mai multe detalii imediat dupa publicarea lor oficiala.

Comentarii (2)

  • Iulian
    S-or gatat designerii la Fiat
    Let me guess... Bertone! De cand am vazut Daewoo Tacuma si Leganza, am stiut ca Bertone si-a vandut sufletul diavolului... Nu sunt sigur, dar dupa linia obosita si stilul batranesc, imi vine sa spun ca si acest Fi(c)at a fost proiectat tot de Bertone... Pacat, in anii '80 era la apogeu. Trebuia sa se retraga in glorie.
    0 0
  • YMihai
    oficial
    ..stopuri de mini...caroserie de Ford Ka...faruri de Lupo ...total neoriginal

    Ramane de vazut varianta oficiala . Le tin pumnii !!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru