Fiat 500, record reusit

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 12.07.2006
Nou record mondial: 500 de modele Fiat 500 s-au asezat cuminti pentru a compune numarul 500. Inca o nota mare pentru Fiat si oamenii sai de marketing.

Pentru ca era loc de inca un record inedit in Guinness Book, biroul de marketing al celor de la Fiat s-a pus pe treaba si l-a descoperit. Drept urmare, Fiat a realizat o tentativa reusita de record: 500 de exemplare Fiat 500 trebuiau sa compuna logo-ul “500”.

Recordul a fost validat duminica trecuta, pe un hipodrom din Villanova d’Albenga, cand 500 de posesori ai modelului italian (orghanizati intr-un fan club denumit 500 Club Italia) au realizat logo-ul, asa cum puteti vedea si in imaginea alaturata. Pentru completarea provocarii a fost nevoie de 5000 de oameni care au condus, organizat sau asezat masinile la locurile lor.

Oricum, italienii rivalizeaza cu englezii de la fabrica Toyota de care ne amintim cu placere ori de cate ori vedem steagul Angliei.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru