Fiat a dat lovitura cu Sedici

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 24.05.2006
Prognozele de vanzare a modelului Sedici au fost date peste cap de succesul modelului italian in Europa. Din 10.000 de exemplare pe an s-a ajuns in acest moment la nu mai putin de 24.000.

Va amintiti stirea conform careia Fiat Sedici a vandut deja doua treimi din totalul exemplarelor Sedici prevazute pentru 2006? Ei bine, lucrurile nu s-au schimbat in urmatoarele doua luni. Fiat a recurs chiar la solutia extrema: italienii le-au cerut celor de la Suzuki, partenerii lor in acest proiect, sa creasca productia la fabrica janponezilor de la Esztergom (Ungaria), unde Sedici este construit in paralel cu Suzuki SX4.

Previziunile Fiat au crescut in acest moment la 20.000 de exemplare Sedici vandute in acest an, dublul prognozelor pentru SX4. Mai mult, piata europeana cere in continuare Sedici, numarul comenzilor fiind, pana in acest moment, apropiate de 24.000.

Totul depinde de viteza cu care Fiat va reusi sa isi onoreze comenzile. Oricum am lua-o insa, primul SUV compact construit de italieni este un succes si anunta vremuri bune pentru Fiat.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru