Fiat a lansat noul Panda 4x4 Adventure

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 08.07.2009
Italienii de la Fiat au lansat o noua versiune a lui Panda 4x4 pe piata interna. Modelul Panda 4x4 Adventure va fi disponibil ulterior si in Europa.

Fiat a creat o noua versiune a lui Panda 4x4, intitulata Adventure. Modelul a fost lansat astazi in Italia si va fi introdus ulterior si in restul Europei. Noua versiune a lui Panda este echipata cu tractiune integrala permanenta si beneficiaza de doua motoare, o unitate Otto de 1.2 litri si 60 CP, precum si o unitate Multijet de 1.3 litri, care dezvolta 70 CP.Pe piata din Italia, modelul Panda 4x4 Adventure de 1.2 litri are un pret de 14.100 euro, si 16.000 euro pentru versiunea de 1.3 litri.

Fiat Panda Adventure este disponibil intr-o nuanta speciala de verde si are anumite elemente vopsite in verde inchis, pentru a crea un contrast interesant. Geamurile modelului au si ele o usoara tenta verde, pe cand blocurile optice au primit o sticla cu o stralucire aparte. Montantii usilor, ornamentele de la aripi si suportul pentru portbagaj de pe plafon au fost vopsite in negru mat, pentru a face acest model sa para mai dur, ca un 4x4 adevarat. Interiorul a fost si e modificat in ton cu exteriorul, toate materialele fiind schimbate cu o tesatura tehnica anti-rupere, care adauga un plus de robustete modelului Panda 4x4 Adventure.

Via | AutomobilesReview

Comentarii (3)

  • Marian
    Super tare
    Adevarati monstrii pe teren accidentat, o sa rupa asfaltul motoarele astea. Cred ca la prima ploaie pe teren accidentat acolo moare pana da soarele si se usuca terenul :D
    6 6
  • Andrei.P
    http://www.youtube.com/watch?v=fAg4DdXAp7Y sau poate ca nu chiar
    5 0
  • nu credeam ca e chiar asa
    Interesant filmuletul multam AndreiP. Sunt convins ca Fiatul cu motorul diesel ar fi fost mult mai capabil in offroad. Ce sa zic o masinuta simpatica si potenta.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru