Fiat a pregatit inca o editie speciala: Panda 4x4 Glam

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 24.11.2008
Fiat a lansat pe piata din Italia o editie speciala a modelului Panda 4X4, intitulata sugestiv Glam.

Esential

16.910 euro costa versiunea diesel a editiei speciale Fiat Panda 4x4 Glam.

In plina criza economica, Fiat isi indreapta atentia si asupra pietei locale. Italienii vor primi o editie speciala a modelului Fiat Panda. Botezata sugestiv Glam, editia speciala, care are la baza versiunea 4X4 a modelului urban, se adreseaza in principal femeilor.

Pentru a individualiza noua aparitie in peisajul Panda, Fiat a ales o vopsea alba perlata, bare de amarare din aluminiu si un set de jante de 15 inch din aliaj. La interior, Panda Glam vine cu scaune noi, tapiserie personalizata si insertii din aluminiu la nivelul bordului.

Sub capota lui Panda 4X4 Glam Edition se pot ascunde fie un motor pe benzina de 1.2 litri si 60 de cai putere, fie un Multijet de 1.3 litri si 70 de cai putere. Preturile au fost fixate la 14.800 de euro pentru versiunea pe benzina si 16.910 euro pentru versiunea diesel.

via | CarScoop  

Comentarii (4)

  • nebunu
    o lume nebuna
    aproape 17000 de euro acest rahat? tre sa fii nebun(a)...
    0 0
  • lordofwar
    =)) cea mai tare gluma de azi =))) dar vai vai ce motoare performante =)) si vai costa doar 17000 mii eu =)) si vai este acelasi panda vai vai dar nici macar nu e facelift are doar o vopasea mai smechera =)) vai vai au innebunit italienii ...bine spus "ascunde sub capota " =)) motoarele alea doar ascunse pot sta sub capota =)))
    0 0
  • George
    subiect
    http://www.eva.ro/auto/modele-noi/fiat-panda-4x4-glam-pentru-femei-sic-articol-11410.html

    Lucrati impreuna si nu stiu eu? :)
    Ar fi fost dragut ca macar "Sursa" sa o puna. Trebuie trasi de urechi cei de la Eva.
    0 0
  • Mircea Mester
    @george
    Dap, lucram impreuna :) redactia Eva.ro e la cativa metri de redactia Automarket.ro. Le mai ajutam pe fete cum putem. E mai greu insa cu ele, ca sunt foarte fitoase :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru