Fiat a primit deja 35.000 de comenzi pentru Punto Evo

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 04.11.2009
Lansat oficial pe piata in data de 10 octombrie, Punto Evo a adus deja 35.000 de clienti pentru constructorul italian Fiat. Se pare ca povestea de succes scrisa de 500 este pe cale sa se repete.

Dupa succesul fabulos inregistrat cu 500, care a primit un numar neasteptat de comenzi intr-un timp foarte scurt, Fiat da din nou lovitura, de aceasta data cu faceliftul operat pe Grande Punto. Noul Punto Evo a starnit, se pare, interesul publicului, care s-a inghesuit sa comande noul sub-compact italian.

Pana in prezent, constructorul din Peninsula a inregistrat 35.000 de comenzi pentru Punto Evo, o cifra impresionanta, avand in vedere ca abia pe 10 octombrie modelul a fost scos oficial pe piata. Se pare ca faceliftul operat si pretul accesibil fac din Punto Evo un nou succes pentru Fiat. Startul bun va trebui insa confirmat in lunile urmatoare, in conditiile in care piata auto da semne timide de revenire.

via | Autoblog

Comentarii (8)

  • valentin
    PUNTO EVO
    BRAVO fiat, generatie precedenta chiar arata plictisitor, nu avea personalitate, aceasta nou chiar arata foarte bine , imi plac stopurile cu leduri si mai ales ca au preluat materialele placute la atingere de la Bravo + consola centrala foarte placuta, asta in combinatie cu Super motorul de 1.3jtd fac masian ideala pt oras sau mici excursii , bravo as da opelul meu oricand pe punto evo
    8 3
  • frumoasa masina
    am avut ocazia ca sa plimb cu un punto asta nou[da nu evo]si merge super.
    adevaru ca Fiat este profesor in clasa mica si compacta.......
    6 1
  • Domnul X
    Foarte frumoasa masina, seamana cu Chevrolet Kalos.Ambele superbe si peste Clio.
    5 4
  • Domnul Algebra
    Domnul X
    Stimate domnule x,
    Cand te referi ca ambele Chevrolet Kalos si Punto Evo sunt peste Clio la ce te-ai referit? La elevatie, altitudine, aerosoli?
    Cu respect
    6 5
  • Domnul X
    @Domnul Algebra
    M-am referit per general.Sper ca am fost destul de explicit pentru dvs stimabile domn.
    4 4
  • Andrei.P
    Pai in primul rand la aspect, urmat de interior si calitatea materialelor(la evo vorbind). Urmeaza motoarele, 1.3jtdm este mult peste 1.5 dci la orice capitol vrei tu, exista pe noul Punto evo si motorul 1.6 jtdm, la motoare pe benzina singurul care iese in evidenta la clio este cel de pe clio RS avand 100 cai pe/L dintr-un motor normal aspirat. Motoarele pe benzina de la Punto evo mai ales cele noi cu multiair sunt mult peste cele ale actualului clio care erau deja vechi si cand a aparut actualul clio. Ca si concurent pentru clio RS exista Grande punto abarth essesse, acum ca a aparut modelul evo GP abarth essesse va fi inlocuit de un Abarth cu motor multiair.
    6 2
  • whooohooo
    ...si voi ziceti ca asta e masina care arata bine ??? gizzzzzzzz! pai modelul fara facelift arata mai bine
    6 4
  • whooohooo ..tu esti noul designer la pininfarina nu ? fugi si iti ea permisul mai intai copile " gizzzzzzzz! "
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru