Fiat incurajeaza schiul cu Panda Rossignol

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 08.02.2008
Constructorul italian a lansat o editie speciala a modelului Panda 4X4 in colaborare cu Rossignol.

Esential

70 de cai putere dezvolta propulsorul instalat pe editia speciala Panda Rossignol.

Dupa ce Salomon si Saab au celebrat impreuna 60 de existenta cu un set de schiuri inspirate de Aero X, acum vine randul celor de la Fiat sa se dedice acestui sport. Constructorul italian a anuntat o editie speciala a modelului Panda 4X4 dezvoltata in colaborare cu Rossignol.

Editia speciala nu impresioneaza cu mult in ceea ce priveste aspectul exterior, singurele modificari notabile fiind manerele si spoiler-ele vopsite in culoarea caroseriei. Bandourile laterale de protectie contrasteaza cu vopseaua mata de culoare gri, singura disponibila pentru aceasta editie. Pentru a nu trece neobservat, modelul dispune de logo-urile necesare care semnaleaza ca nu este vorba despre un Panda obisnuit.

Cum era si normal, Rossignol a echipat editia speciala Panda si cu un set de schiuri Bandit B78 Axium 120, fixate magnetic pe bare de amarare montate pe acoperis. Sub capota Panda Rossignol va dispune de acelasi propulsor Fiat cu patru cilindri, de 1.3 litri, multijet, 16 valve, care dezvolta 70 de cai putere.

via | Autoblog

Comentarii (3)

  • sportul alb ?
    E tenisul, chiar dc poate nu stiai asta. Nu are legatura cu sporturile de iarna termenul de "sport alb"
    0 0
  • Grav
    un dictionar? ceva?
    0 0
  • Schiuri ?
    Ale mamii de schiuri ca minuscule mai sunt pe capota aia imensa a lui Panda.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru