Fioravanti Hidra, alt concept de nisa la Geneva

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 22.02.2008
Casa de design Fioravanti va celebra 20 de ani de existenta cu un nou concept revolutionar botezat Hidra.

Salonul Auto de la Geneva va marca si prezenta unui concept gandit de casa italiana de design Fioravanti. Botezat Hidra, conceptul este un coupe cu cinci usi care celebreaza 20 de ani de existenta a brandului italian.

Si cum salonul elevetian are ca tema vehiculele propulsate cu energie alternativa, nici Fioravanti nu putea sa faca exceptie, noul concept Hidra fiind echipat cu un tren de rulare hibrid si o arhitectura flexibila. Oficialii italieni au descris noua lor creatie ca pe un vehicul multifunctional sportiv sau MPC (Multi Purpose Vehicle) capabil sa transporte pana la patru persoane.

Casa italiana de design a luat fiinta in 1988 la initiativa lui Leonardo Fioravanti, un fost membru al echipei Pininfarina. Colaborarile fostului designer italian includ proiecte mari precum Ferrari Daytona, Ferrari Dino, Ferrari 512 Berlinetta Boxer, Ferrari 308 GTB si Ferrari 288 GTO.

via | MotorAuthority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru