Fondatorul Gemballa este dat disparut in Africa de Sud de trei saptamani

De Iulian Cazacu
Publicat Luni, 01.03.2010
Fondatorul firmei germane de tuning Gemballa, Uwe Gemballa, a fost dat disparut in Africa de Sud. Acesta nu a mai fost vazut si nu a mai putut fi contactat de trei saptamani.

Politia din Africa de Sud il cauta pe Uwe Gemballa, fondatorul firmei germane de tuning Gemballa Automobiletechnik. Acesta a disparut in urma cu trei sapatamani.Uwe Gemballa trebuia sa ajunga in Africa de Sud, unde intentiona sa deshida un showroom, in data de 8 februarie si sa se intoarca pe 10 februarie.

Politia sud-africana lucreaza cu politia germana la solutionarea cazului, spune purtatorul de cuvant al politiei, Vishnu Naidoo. Oamenii legii iau in considerare si rapirea lui. Gemballa ceruse sotiei sale sa-i trimita un milion de dolari, dupa ce a avut un accident de circulatie.

Gemballa Automobiletechnik are doar 40 de angajati si creeaza supercaruri care ajung sa coste pana la 700.000 $. Firma are showroom-uri in Australia, Europa si Statele Unite. In Germania se vehiculeaza ca disparitia lui Gemballa ar fi motivata de situatia financiara dificila a companiei sale.

Via | Worldcarfans.com

Comentarii (2)

  • Ungaro_
    Sigur ca a fost rapit de banditi,recompensa va fi pe masura ! In africa de sud este la moda rapirea persoanelor bogati ,din pacate !!!
    7 0
  • bogdan
    xxx
    l-au mancat canibali
    2 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru