Ford face din viitorul Focus un model global

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 15.04.2008
Ford incepe aplicarea strategiei de globalizare a gamei de modele. Viitorul Focus este parte a acestui program.

Ford Focus este un model recunoscut mai ales pe piata europeana, unde este disponibil in versiunile sedan, hatchback in 3 si 5 usi, break, CC si ST.

Ford ofera o serie vasta de optiuni pentru gama modelului Focus. Acest lucru nu se intampla si pentru modelul frate din Statele Unite, unde modelul exista inca de la sfarsitul anilor ’90 dar nu ofera multe dintre optiunile si versiunile de motorizare sau caroserie existente pe modelul Focus.

Oficialii Ford au declarat ca urmatoarea generatie a modelului Focus va fi una globala. Mai precis, Ford va comercializa din 2010 aceeasi versiune a modelului Focus atat in Europa cat si in SUA sau pe alte piete ale lumii.

Derrick Kuzak, seful de productie de la Ford, a declarat ca folosirea unei strategii comune de dezvoltare si a unei platforme comune va duce la salvarea unor costuri semnificative de productie. In plus, viitoarea generatie va putea fi dezvoltata si produsa mult mai rapid. Primul model global pregatit de Ford este noul Fiesta.

Taguri: Fiesta, Focus, Ford

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru