Ford Kuga primeste "ingrijiri" de la Wolf Racing

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 20.08.2008
Crossover-ul american a primit cateva modificari de ordin tehnic si estetic din partea casei de tuning Wolf Racing.

Putine case de tuning s-au inghesuit sa tuneze primul crossover Ford pregatit pentru continentul european. Kuga ori a placut foarte mult ori nu a prezentat interes deosebit pentru tunerii cu experienta.

Mai noua insa, nemtii de la Wolf Racing au pregatit un pachet capabil sa modifice comportamentul si aspectul exterior al noului Kuga.

Crossover-ul a primit, printre altele, un kit care reuseste sa stoarca din propulsorul turbo diesel de 2.0 litri o putere totala de 158 de cai putere, cu 22 de cai mai mult decat versiunea standard. Modificarile aduse unitatii diesel ii vor "usura" pe potentialii clienti de 795 de euro.

Pentru cei care isi doresc si un aspect mai agresiv, Wolf Racing ofera jante de 20 de inch din aliaj, incaltate cu pneuri Pirelli R20 de 275/30. Pentru intregul set de jante, Wolf percepe 2850 de euro, in timp ce pentru modificarea suspensiei si coborarii garzii la sol cu 20 mm, nemtii au fixat un pret de 199 de euro.

via | CarScoop

Taguri: Ford, Kuga, Wolf Racing

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru