Ford Mondeo Titanium X Sport, pentru pretentiosi

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 06.05.2008
Ford a lansat astazi o versiune de top pentru modelul Mondeo, botezata Titanium X Sport.

Esential

220 de cai putere dezvolta cea mai puternica versiune Mondeo Titanium X Sport.
33.600 de euro costa varianta Estate a noii versiuni Ford Mondeo Titanium X Sport.

Cei mai pretentiosi clienti Ford vor avea cum un nou varf de gama pentru Mondeo, prezentat astazi de divizia europeana a constructorului american. Este vorba despre versiunea de top Titanium X Sport care va fi disponibila mai intai doar in Marea Britanie.

Clientii pot opta intre propulsorul cu cinci cilindri de 2.5 litri si 220 de cai putere si motorul de 2.2 litri TDCi care dezvolta 175 de cai. Performantele versiunii de 2.2 litri nu sunt deloc de neglijat, cei 35 de cai putere in plus fata de unitatea 2.0 TDCi reusind sa imprime trasaturi de invidiat: un sprint de la 0 la 100 de km/h in 8.4 secunde si o viteza maxima de 224 km/h. Toate acestea vor fi completate de un consum in ciclu combinat de doar 6.2 litri la 100 de km.

Versiunea Titanium va fi disponibila in doua variante de caroserie, in cinci usi si break si se va bucura de o serie de accesorii care personalizeaza exteriorul. Jantele de 18 inch din aliaj, tevile de esapament duble cu aspect cromat si pragurile laterale in culoarea caroserii dau un aspect mai ingrijit si mai sportiv exteriorului.

Pentru interior, pasagerii se vor bucura de scaune sport imbracate in piele sau alcantara cu cusaturi rosii, volan si schimbator imbracate de asemenea in piele si insertii metalice de culoare neagra.

Arsenalul dotarilor interioare este completat de sistemul audio Sony cu magazie de 6 CD-uri, control vocal, senzori de lumini si ploaie, parcare asistata, climatizare bi-zona si buton de start.

Optional, clientii pot alege si conexiune Bluetooth, lumini bi-xenon, pedale din aluminiu si suspensii sportive. Pretul de pornire pentru versiunea Titanium X Sport in cinci usi este de 29.670 euro in timp ce pentru varianta Estate clientii vor fi nevoiti sa plateasca 33.600 de euro.

via | CarScoop

Comentarii (1)

  • pe piata din romania modelul se numeste TITANIUM S
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru