Ford va prezenta la Detroit conceptul viitorului Kuga

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 09.12.2010
Ford va expune la Salonul Auto de la Detroit un concept care anticipează viitoarea generaţie a modelului Kuga. Versiunea de serie va debuta abia în 2012.

Deşi a fost lansat pe piaţă doar în urmă cu trei ani, Ford Kuga ar putea beneficia de o nouă generaţie mai devreme decât ne aşteptam. Constructorul american plănuieşte să dezvăluie la Detroit un concept aproape de producţie a crossover-ului actual.

Prototipul va fi expus luna viitoare în cadrul celui mai important salon auto al începutului de an şi va anticipa liniile de design ale viitoarei generaţii Kuga în Europa şi Escape în America de Nord. Urmând exemplul modelelor Fiesta şi Focus, am putea asista şi în cazul lui Kuga la un nume comun pentru ambele continente, însă această informaţie nu a fost confirmată.

O versiune de serie a conceptului programat pentru Detroit va ajunge pe piaţă abia în 2012, urmând să fie vândută clienţilor ca model 2013. Surse neoficiale declară că uzina germană din Saarlouis, deţinută de Ford, ar putea pierde producţia viitoarei generaţii Kuga în favoarea fabricii americane de la Louisville, unde ia naştere varianta americană Escape.

via | egmcartech

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru