Fornasari a prezentat un rival pentru Porsche Cayenne

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 23.11.2009
Fornasari a prezentat cel mai mare model al sau. Acesta se numeste RR99 si dezvolta 610 CP, rivalizand modele precum Porsche Cayenne Turbo S si BMW X6 M.

Italienii de la Fornasari, un producator independent de modele sportive, a creat un model care sa concureze pe segmentul lui Porsche Cayenne, BMW X6 M si Mercedes-Benz ML 63 AMG. Noul model Fornasari se numeste RR99 si prezinta elemente de la RR450 si de la RR600.

Spre deosebire de predecesorii sai, modelul RR99 are cinci usi si este mai lung cu 25 de centrimetri. Modelul are o masa de numai 1.850 de kilograme, signifiant mai usor decat rivalii sai. Artitectura sa tubulara ii confera aceasta masa scazuta pentru un SUV, iar italienii au reusit sa realizeze un echilibru de 50/50 intre mase, in ciuda motorului V8 de provenienta GM amplasat in partea frontala.

Modelul Fornasari RR99 dezvolta 610 CP si transmite aceasta putere la toate cele patru rotile printr-o transmisie BorgWarner cu sase trepte si un sistem de tractiune integrala care imparte cuplul motor intre punti in proportie de 40/60. Diferentialul spate al acestui model este unul cu alunecare limitata si asista SUV-ul italian in acceleratie si in descatusarea cailor pe sosea.

SUV-ul de performanta italian poate sa accelereze de la 0 la 100 km/h in doar 3.8 secunde, in timp ce viteza maxima a acestuia este de 280 km/h.

Oficialii Fornasari nu au anuntat pretul acestui model si momentul in care acesta va intra in productie.

Via | Italiaspeed

Comentarii (4)

  • FACATURA!!
    are faruri de Aston Martin si stopuri de Lambo Murcielago... fake!!
    5 1
  • BogdanS
    Pacat ca-i urata...
    S-ar putea sa existe modelul ... conform site-ului oficial ...
    1 2
  • Si italienii o mai dau in bara
    Gusturile nu se discuta, dar cred ca masina asta este absolut hidoasa.
    6 1
  • anticiori
    oaia care nu sta in turma
    Este Ozn, in realitate, mult peste modelele cu care nu se poate compara amintite. Retineti ca este de serie peste modelele de mai sus tunate...
    Dar asa e, daca presa e intoxicata cu Cayene, M5 asta e urata...
    Vorbiti dupa ce o vedeti...
    Ca de obicei Italienii sunt peste la concept, manufactura mica produs
    RR66 e si mai si...doar ca foarte putine poze pe net..
    Masina nu are nevoie de site, reclama, etc se vinde in draci la arabi si Monaco. NU este pentru mase ca si Cayene, BMW. Se poate compara doar cu Spyker si eventual Lambo, Ferrari daca vor face SUV..
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru