Fostul presedinte Ssangyong: "Regret falimentul"

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 15.01.2009
Choi Hyung-tak, fostul presedinte al marcii coreene falimentare Ssangyong, isi cere scuze tuturor angajatilor printr-o scrisoare publica.

Fostul presedinte al companiei coreene SsangYong - care si anuntat iminentul faliment - isi cere scuze fata de toti angajatii sai printr-o scrisoare deschisa publicata de presa din Coreea. Saptamana trecuta, Ssangyong a cerut statului coreean intrarea in procedurile de faliment, legea din statul asiatic permitandu-i in continuare companiei sa faca tranzactii, insa doar cu acordul unei Curti judecatoresti. Totusi, singura uzina care producea modele ale marcii s-a inchis pe perioada nedeterminata.

"Vreau sa imi arat cele mai adanci sentimente de regret fata de angajati si familiile lor pentru initierea procedurii de faliment. Imi asum intreaga responsabilitate pentru decizia pe care am luat-o intr-un moment in care compania trecea printr-o criza acuta de lichiditati. Cred insa ca Ssangyong are puterea de a trece peste aceasta criza", spune in epistola Choi Hyung-tak, ex-presedintele producatorului asiatic.

Compania Ssangyong este vazuta in presa internationala ca fiind prima victima  a crizei financiare din industria auto mondiala.

O veste buna pentru iubitorii marcii vine din Rusia, o companie aratandu-se interesata de cumpararea brandului si de continuarea productiei unor modele de teren Ssangyong exclusiv pentru piata interna.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru