FOTO EXCLUSIV*: Ford lucrează la noua generaţie Mondeo

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 04.04.2011
Ford lucrează în prezent la noua generaţie a modelului Mondeo. O dovedesc imaginile spion, care au surprins noua platformă la lucru.

Ford lucrează în prezent la viitoarea generaţie a modelului Mondeo. Sedanul de clasă medie este aşteptat în următorii ani pe toate pieţele mondiale, urmând exemplul fraţilor mai mici, Focus şi Fiesta, văzute acum ca modele globale. Noua generaţie Mondeo va avea la bază o platformă nouă, botezată CD4, pe care ar urma să o folosească şi alte modele ale grupului, cum sunt Fusion şi Lincoln MKZ.

Imaginile spion, oferite de fotografii de la CarPix, surprind viitoare platformă la lucru, ascunsă sub caroseria modelului actual. Platforma va da naştere unui număr de trei tipuri de caroserie: o berlină, un break şi un sedan coupe cu patru uşi. Derivatele vor avea un element comun, şi anume designul, care va purta trăsăturile filosofiei Kinetic, regăsită deja pe proaspătul Ford Mondeo.

Sub capota viitorului model se va afla noua gamă de motoare EcoBoost cu patru cilindri, turbo, în diferite versiuni de putere. Nu vor lipsi nici dieselurile TDCI. Primele speculaţii vorbesc chiar şi despre o versiune hibridă.

Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia.

Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

via | CarPix

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru