FOTO EXCLUSIV*: Hyundai testeaza noul Grandeur

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 08.02.2010
Hyundai testeaza cea de-a doua generatie a lui Grandeur, model amplasat intre Sonata si Genesis in gama producatorului sud-coreean.

Fotografii de la Carpix au surprins noul Hyundai Grandeur in timpul primei sesiuni de teste de iarna. Modelul tocmai a primit un facelift, iar inginerii sud-coreeni testeaza urmatoarea generatie a acestui sedan de la Hyundai, care va debuta in 2012. Desi este acoperit de un strat gros de camuflaj, prototipul acestui model Hyundai dezvaluie o silueta mai eleganta si mai agresiva decat cea a modelului actual.

Hyundai Grandeur este amplasat in gama constructorului din Coreea de Sud intre Sonata si Genesis si va beneficia de noile motorizari Lambda V6. Exista posibilitatea ca inginerii Hyundai sa ofere atat unitatea V6 de 3.8 litri care dezvolta 305 CP, cat si varianta de 33 litri a acestui motor pentru clientii lui Grandeur. Cel mai probabil, coreenii vor implementa noua transmisie automata cu sase trepte si mod manual in standard pentru noul Grandeur.

Hyundai Grandeur a debutat pe piata in anul 2005 si a primit un singur facelift de la debut pana la ora actuala. Tocmai de aceea, modelul sud-coreean va primi un inlocuitor care va debuta pe piata la sfarsitul anului 2011 sau inceputul lui 2012.

Pentru moment, debutul lui Grandeur pe piata din Europa nu a fost confirmat inca.

*Fotografiile atasate acestui articol sunt publicate de Automarket in exclusivitate in Romania printr-un contract semnat cu o companie specializata din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul Romaniei fara acordul Automarket.ro este strict interzisa.

 

Comentarii (2)

  • pare din lateral un fel de coupe cu 4 usi di cate stiu urmaresc un fel de rivalizare cu vw cc ...
    0 1
  • Hyundai – reexport 5.500 masini
    top/Auto/79674/Top-3-importatori-auto-care-au-facut-reexport.html
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru