FOTO EXCLUSIV* : Pagani testează noul său supercar - C9

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 29.11.2010
Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, imagini spion noi cu prototipul lui Pagani C9, înlocuitorul lui Zonda.

Inginerii Pagani au fost surprinşi de fotografii de la Carpix în timp ce testau prototipul intitulat C9. Modelul nu are încă o denumire oficială, iar numele de C9 îi va rămâne până la Salonul Auto de la Geneva din martie 2011, când Pagani va organiza o prezentare specială a acestui model. Până atunci, însă, inginerii mai au mulţi kilometri de test de parcurs, până în prezent prototipurile având aproximativ 500.000 de kilometri în total.

Odată cu prezentarea de la Geneva, cele patru prototipuri şi modelul de testare a platformei vor avea un total de 700.000 de kilometri de test. Înlocuitorul lui Zonda vine tot cu un motor V12 de provenienţă AMG, dar unitatea aceasta nu va fi împărţită cu niciun model Black Series. Potrivit primelor informaţii, motorul va furniza 700 CP şi va avea emisii de CO2 extrem de scăzute pentru clasa sa.

Prototipul Pagani C9 este încă acoperit de camuflaj, dar putem sesiza deja formele acestuia. Unele voci anunţă un model mai uşor decât Zonda, care va fi mai puternic şi mai rapid.

Aerodinamica şi toate elementele estetice ale modelului au un rol 100% funcţional, frumuseţea fiind trecută în planul secund în timpul dezvoltării acestui model.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

 

Comentarii (1)

  • spioni in familie
    mi se pare mie sau "spionul" era in masina de insotire, mercul ala? :D

    anyway, unde a fost "surprins" C9-ul? Parca ar fi in Nordul Africii....
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru