Comentarii (2)

  • alex b
    Din pacate, vad foarte multe elemente de la Insight: stopurile, taietura farurilor, felul in care e desenat spatele, ampatamentul mic, dimensiunile rotilor fata de caroserie (prea mici si disproportionate fata de generatia actuala). Mi-e teama ca agresivitatea modelului actual in ceea ce priveste designul e istorie. Honda a devenit o marca destul de trista, nu tu modele sportive care i-a consacrat, nu tu evolutie a dieselului, doar niste hibride anemice de 1.3 sau 1.5 care nici macar nu consuma sau polueaza putin, ca sa zici macar ca au dat lovitura pe segmentul eco. Mai mult ca sigur noul Civic va imprumuta motorizarea lui CR-Z, poate putin imbunatatita. Foarte multe dezamagiri din partea Honda in ultimul timp, cel putin in ceea ce ma priveste (si nu numai).
    8 3
  • Florin
    :(
    unde sunt civic-urile sedan si coupe din 95? :(((
    visam cu ochii deschisi la ele pe vremuri...
    acuma au devenit niste compacte ingramadite si cu forme de monovolum...si aici ma refer la toate cele din segmentul asta
    ce naiba, o sa ajungem sa ne cumparam numai masini de familie?!

    trist...ca sa nu mai vbm de motoare, cum a zis si Alex mai sus
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru