FOTO EXCLUSIV*: Volvo testeaza noul V60

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 15.02.2010
Automarket va prezinta, in exclusivitate pentru Romania, fotografii spion cu Volvo V60, bazat pe noul S60.

Volvo testeaza noul V60 in Suedia pe o pista de gheata. Modelul este rivalul suedez al lui A4 Avant, BMW Seria 3 si C-Klasse Estate. Platforma tehnica este imprumutata in mare parte de la S60, in timp ce gama de motorizari este preluata integral. Prin noul V60, Volvo va miza pe stil si personalitate in fata rivalilor deja consacrati pe segmentul break-urilor premium de clasa medie.

Pentru moment, modelul este in stadiul de prototip, ceea ce face interpretarea design-ului dificila. Mai mult decat atat, cei de la Volvo au acoperit prototipul cu un strat extrem de gros de camfulaj, pentru a tine caroseria departe de ochii curiosilor. In materie de design, V60 va fi o versiune break a lui S60, cu adaptarile estetice de rigoare. Exista posibilitatea ca designerii Volvo sa "oblige" cele doua modele sa imparta o parte frontala similara.

Volvo V60 face parte din noul val de automobile al constructorului suedez, care vine odata cu lansarea lui S60. Modelul calca pe urmele V40, V50 si V70. Volvo V60 primeste noul motor 1.6 GDI, alaturi de transmisia PowerShift cu sase trepte.

Exista posibilitatea ca suedezii sa echipeze V60 si cu un sistem de tractiune integrala.

*Fotografiile atasate acestui articol sunt publicate de Automarket in exclusivitate in Romania printr-un contract semnat cu o companie specializata din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul Romaniei fara acordul Automarket.ro este strict interzisa.

Comentarii (4)

  • LauCalin
    greseala
    "Calca pe urmele lui V40...", cel care care nu se mai fabrica din 2004? :))
    In alta ordine de idei, ati uitat sa spuneti un lucru important: cand apare? :)
    1 1
  • exitus
    ;)
    ce bine arata in poza 5:) Daca as putea-o alege asa camuflata,asa as alege-o;)
    0 0
  • Di Livio
    Volvo sucks
    Volvo ramane o marca pt ciudati, pensionari si familisti fara prea mult kef de viata. mai ales astea dinseria V sunt bune sa mergi cu e ele la pecuit. oricat vati stradui nu veti intrece un BMW cu un volvo. Degeaba mai dati unii din cioc cu calitatea suedeza ca pe strada oriunde te duci in Romania si nu numai, tot masinile nemtesti fac legea!
    0 7
  • pt Di livio
    Nu poti sa compari suedeze cu nemtoaice asa, la gramada.... In stilul tau, pot sa spun si eu ca un S60R bate la fund orice BMW pana in 3 litri.
    In plus, posesorii de Volvo nu au avut niciodata pretentia sa-i bata pe nemti.,..ei pur si simplu au alta masina fiabila, care nu e din Germania.
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru