Fotografii noi cu hibridul Fisker Karma de serie

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 04.12.2008
Fisker a publicat astazi doua noi fotografii ale hibridului Karma, care va debuta in versiune de serie la Detroit.

Dupa ce am avut ocazia de a admira prima imagine oficiala a sedanului hibrid Fisker Karma, constructorul american continua seria dezvaluirilor.

Pentru ca prima fotografie expunea doar partea posterioara a versiunii de serie, Fisker a publicat astazi doua noi imagini ale modelului vedeta, care va debuta la Salonul de la Detroit. Noile imagini dezvaluie aspectul frontal dar si o privire in ansamblu asupra trenului de rulare hibrid.

Spre deosebire de conceptul cu acelasi nume prezentat anul acesta, versiunea de serie a modelului Karma adopta un look mai cuminte, cu prize de aer revizuite pentru a ajuta motorul Ecotec de 260 de cai putere sa respire mai bine. Tot un element de noutate in materie de design este prezenta montantilor centrali, care au fost introdusi din motive de siguranta.

Look-ul sportiv al conceptului se pastreaza insa si al versiunea de serie, ceea ce inseamna ca Fisker Karma se va bucura de o noua primire buna din partea publicului.

via | Autoblog

Taguri: Fisker, Karma

Comentarii (6)

  • prudentul
    Doamne-ajută!
    O maşină americană care arată aşa cum trebuie. O fi din cauză că fondatorii firmei sunt europeni?
    0 0
  • Fisker
    Fondarorul Henrik Fisker a mai proiectat printre altele si celebrul BMW Z8, deci are omul antecedente.
    0 0
  • Schumi
    Maserati...
    Asa, masina arata asa cum trebuie, ca un Maserati Grand Sport :D .
    0 0
  • Schumi
    Maserati...
    Asa e, masina arata asa cum trebuie, ca un Maserati Grand Sport :D .
    0 0
  • razvan
    Masina americana .. nu prea cred !
    aaa .. mi se parea mie ca aduce un pic cu z8 si maserati, oricum .. are influente insa e si cu elemente proprii, destul de reusite. in aspect general masina arata foaaarte foaarte bine, nimic de comentat! de obicei cand pui inca 2 usi la o masina, mare parte din design pleaca pe campii .. vezi exemplul lamborghini 4 usi, dar asta chiar e armonioasa in totalitate si e foarte reusita! daca va fi disponibila si in EUR sigur va rupe toate tiparele .. in materie de vanzari hibride, ar fi asociata cu spiritul eco-salvator-plin de bani.

    gen prius la nivel mai scump ..
    0 0
  • Iulian
    Fotografii :)
    Fotografii ar fi daca ar fi fost obtinute prin fotografiere. Imagini era un termen mai potrivit, ca sa nu zic randari... In fine, o masina reusita. Sa vedem in realitate cum se va prezenta si cat de verde va fi.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru